Disse ting SKAL du have med på din kør-selv-ferie

Er det første gang, at du skal have børnene med ud på en kør-selv-ferie? Eller er du bare lidt usikker på, hvad du egentlig skal have med på ferien? Det er et godt spørgsmål, hvor du bestemt ikke er den første, der er i tvivl. På en lang køretur, kan man forestille sig, at der må være nogle nødvendigheder. Men hvad er det for nogle nødvendigheder? Der er også begrænset plads i en bil – og hvor meget har man faktisk brug for? Nedenfor vil du kunne læse et bud på, hvad der er vigtigt at huske med på sin kør-selv-ferie. Du kan bruge det som inspiration, hvis du har planlagt en kør-selv-ferie til sommer. 

Essentielt til kør-selv-ferien

Navigationssystem 

Det allerførste og nok det allervigtigste, er at du husker at have et godt navigationssystem med på din kør-selv-ferie. Det er helt essentielt, at dit navigationssystem ikke er forældet, og at det er opdateret. Når du selv skal køre i bilen hele vejen til destinationen, er det bedst rent faktisk at købe et fysisk navigationssystem og ikke en app på telefonen til 20 kr. Det er vigtigt og mest sikkert for hele familien. Der kan være vejændringer eller ulykker, og i kan undgå at blive forsinket, hvis i har et godt navigationssystem. Køb det her

Snacks

En lidt sjov, men alligevel vigtig ting at have med, er snacks. Det kan være en meget lang tur, hvis i ikke har lidt frugtsnacks eller chokolade med, når i blot køre på motorvejen og intet andet er så underholdende. 

Varmt tøj og tæpper

Når i skal køre om natten, kan der blive meget koldt, også selvom i har varme i bilen. Det er også hyggeligst for alle parterer lige at putte lidt med en dyne eller tæppe. 

Små pauser

Husk pauser, så I er vågne, mens i kører! 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *