Tips til at score på ferien

Her om sommeren er der traditon for at tage en uge sydpå og bare ligge på stranden eller ved poolen hele dagen og blive brun. Er man sammen med familien kan man hygge sig om aftenen og er man sammen med venner er der typisk tradition for at man tager ud og fester. Dette ender ofte med at blive en vild aften, hvor man møder skønne singler fra hele Europa.

Men hvordan er det så lige man håndterer sådan en flirt i praksis, for begge ved jo at det ikke kan blive til noget kæresteri (da i kommer fra forskellige lande) og at sandsynligheden for at man er videre til den næste senere på ugen er ret stor? Det er det som du vil finde ud af i denne artikel.

Erkend at det er en flirt

Som sagt kommer det nok ikke til at være mere end et par dages flirt, dans, kys og måske tur på hotelværelset. Men det er præcis sådan det skal være – det er fuldstændig uforpligtende og det er det du skal lære at acceptere. Det er svært når man er lun på en at acceptere at vedkommende har gang i flere, men se det på den måde at du nu har en uge, hvor du kan slippe alle tøjler og hæmninger.

Det er den allerbedste måde at slappe af på, når man ved at man ikke er bundet til noget som helst og det gør også at det pludselig ikke er dig der skal bekymre dig om at holde på dem du kan lide, men dem som skal bekymre sig om dig. Det er dig som alle vil have og det gør at du får en helt fantastisk ferie.

Bliv lækker om dagen

Når man er sydpå har man ofte rigtig mange timer om dagen som skal bruges og disse kan passende bruges på at pleje dit udseende og velvære. Det typiske er at tage sol og det skal der selvfølgelig bruges et par timer på om dagen. Men du kan også bruge tiden på at:

  • Dyrke motion. Nogle hoteller har motionscentre, men det bedste er altid at svømme, som du kan praktisere meget nemt med kort afstand til pool og hav.
  • Shoppe. Dernede er priserne ofte helt i bund og der findes masser af lækkert og billigt tøj, som ikke nødvendigvis er billige kopi-varer. Du kan også kigge på parfumer og andre skønhedsprodukter.
  • Velvære. Dette kan for eksempel være de mange billige tilbud om massage, men også at gå ud og spise noget lækker mad – så man får prøvet en masse og får noget ud af dagen, som man kan tage med hjem.

Det er sådan set opskriften til at få en formidabel ferie, som du kommer til at have gode minder om mange år ud i fremtiden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *