Tips til planlægning af bryllupsfesten og bryllupsrejsen

En bryllupsfest er som navnet antyder en fest, som afholdes i forlængelse af et bryllup. Det er en fest, som der oftest bliver investeret mange penge i, da det oftest også er nødvendigt, hvis man ønsker at følge traditionen. Vi har lavet en oversigt over punkter, som I skal have styr på, inden i er helt forberedt til jeres store dag. 

Festlokale

Når I har fået afsendt de formelle invitationer, så har I måske allerede en ide om, hvor mange som kommer til at deltage til jeres bryllup. Det vil sige, at I kan begynde at kigge efter festlokale da I så ved hvor stort lokalet sådan cirka skal være. 

Sonnerupgaard Gods er et populært valg blandt brudepar. Godset har fire festlokaler til rådighed. Der tilbydes både lokaler til den lille fest, men også til den helt store. Sonnerupgaard giver mulighed for enten at afholde sin fest i rustikker omgivelser eller i ægte herregårdsstil. Det vil sige, at festlokalerne er delt op, og stilen varierer fra festlokale til festlokale, så der er noget til en hver smag. Udover at leje et festlokale på godset, så er der mulighed for også at overnatte på stedet, hvis det er dét man ønsker. 

Godset adskiller sig fra andre udlejningssteder ved, at Sonnerupgaard udelukkende fokuserer på lokaleudlejning, og ikke mere. Det vil sige, at man helt selvstændigt kommer til at stå for middag, drikke osv. Det giver meget mere frihed, sammenlignet med andre steder, hvor det er påkrævet at en samlet pakke købes. 

Menu 

Det næste punkt på dagsordenen er menuen. Der er her alverdens valgmuligheder, og det er derfor vigtigt, at gøre sig nogle selvstændige overvejelser, så I kan få bestilt den helt perfekte menu til jeres gæster. 

Nogle vælger at servere en buffet for deres gæster, hvor andre foretrækker at servere en trerettersmenu, det er meget forskelligt. Et godt råd, når I har besluttet jer for, hvilken slags mad i ønsker at servere, at I indhenter nogle tilbud fra forskellige restauranter. På den måde har I noget at sammenligne med. Lige såvel som menuen, så varierer priserne også meget fra restaurant til restaurant. 

Dessert 

Der er oftest mange tanker og overvejelser bag den helt perfekte bryllupskage. Det er meget normalt at tage ud til konditorer og smage på lidt forskellige kombinationer, så I bedre kan udvælge den kage som I synes smager bedst. Der er alverdens muligheder, og derfor kan processen sagtens tage længere tid end hvad man forventer.

Bryllupsrejsen

En bryllupsrejse er noget helt unikt, det er en rejse som markerer kærlighed og forpligtelse blandt to parter. Det er en rejse, som helst skal være så perfekt som muligt, derfor er der oftest meget planlægning bag.

En bryllupsrejse er ofte en ferie, som går til en smuk destination i syden. Hvor der er rig mulighed for at fokusere på hinanden, dyrke romantikken og ikke mindst velvære. Budgettet er i de fleste tilfælde større for en bryllupsrejse end ved en ’almindelig’ rejse.  

Cctravel.dk er et bureau, som tilbyder mange valgmuligheder, hvad angår planlægning af den helt perfekte rejse. Der er via bureauet mulighed for at skræddersy lige præcis dén rejse I ønsker. Det er kun fantasien som sætter grænserne. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *