Pakkeliste til din rejse 2019 – Det her har du brug for

Sommeren er her og det er for mange lig med ferie og rejser. Hvis du er så heldig at skulle ud og rejse i år, så er der selvfølgelig også en kuffert, der skal pakkes. Men hvad skal du huske, og hvad har du egentlig brug for?

6 ting, du har brug for på din rejse Sydpå

  1. Nyt sommertøj. Kig din garderobe igennem og se, om du har, hvad du har brug for. Tit mangler vi faktisk lige et par ting, fordi de gamle enten er slidte eller helt ude af mode. Derfor er det rigtig lækkert lige at få opdateret garderoben inden en rejse. Måske har du slet ikke noget badetøj? Og har du måske brug for en let kjole at smide henover din bikini på vej hjem fra stranden? Så er det nu, du skal købe det. Hvis ikke du vil bruge alt for mange penge på det, fordi det højst sandsynlig er det eneste tidspunkt, hvor du får det brugt, så spar nogle penge, når du køber det. Det kan du gøre ved at handle i et outlet. Dansk Outlet – spar op til 80%.

  2. Solcreme, solcreme, solcreme. Noget af det vigtigste er selvfølgelig solcreme til både krop og ansigt. Man kan nemt glemme at bruge solcreme, men det er rigtig vigtigt. Det er også rigtig vigtigt at gøre det flere gange om dagen, da det kan ryge af, når man bader og sveder i varmen. Husk hinanden på det hele tiden.

  3. Badedyr og svømmevinger. Er de mindste i familien med, så husk nogle badedyr og svømmevinger, hvis I har det. Ofte kan det også købes i en kiosk i nærheden af hotellet, men hvis I allerede har nogle, kan I lige så godt medbringe dem.

  4. Alt det praktiske. Så er der selvfølgelig alt det praktiske, som nok i virkeligheden er det aller vigtigste. Husk at tjekke igennem flere gange, at I har alles pas, de rigtige papirer til lufthavnen og hotellet, penge osv. Er der ikke styr på det, ender I med i værste tilfælde, at der ingen rejse er.

  5. Godt humør. Noget der er altafgørende for en god ferie, er at alle medbringer deres gode humør. Vær sammen om at skabe en pisse fed ferie, som I sent vil glemme. Opstår der konflikter, så få dem løst hurtigt og hyg videre. Husk, at I har ferie, så det er okay at spise en ekstra is og bestille en lækker drink hver aften. Det er én eller flere uger, hvor I udelukkende skal tænke på at hygge jer og koble helt af fra hverdagen.

  6. Forevig jeres minder. Har I et kamera liggende derhjemme, så medbring det. Hvis ikke, så brug jeres mobiltelefon. I hvert fald, så husk at forevige jeres minder på turen, så I har noget at kigge tilbage på, når turen er slut og I engang savner den.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *