Zanzibar – den perfekte destination til dig som elsker sol og varme

Går du og savner sol, sommer og varme dage? Så er du ikke alene, det er der mange, der gør i disse kolde og mørke måneder. Hvis man bor i et land som Danmark, kan man ikke undgå lange regnvejrsdage og minusgrader, men der er mange muligheder at rejse til, hvis du har brug for at få et afbræk fra kulden og hverdagen, heriblandt den afrikanske ø, Zanzibar. 

Hvad er unikt ved Zanzibar? 

Zanzibar, også kaldt Unguja, er en ø, som ligger vest for Tanzania. Det er en forholdsvis lille ø, som er blevet meget populær at rejse til. Hvis du vælger at rejse til Zanzibar, så er du sikker på at få lov at opleve den afrikanske kultur. Zanzibar er en tropisk ø, der ligger ud til Det Indiske Ocean. Du er dermed sikker på at opleve hvide sandstrande, palmer og turkisblå havvand, som er noget af det klareste havvand i verden. 

Nogle af Zanzibars mest populære byer at besøge, er de nordlige byer Nungwi eller Kendwa. Her vil du opleve en større form for turisme, end hvis du vælger at besøge nogle byer længere nede på øen, men uanset hvor du vælger at bo, er du sikker på at opleve de flotteste sandstrande. 

Tre tips til dig, som skal besøge Zanzibar 

På Zanzibar er de fleste af befolkningen muslimer. Du skal derfor, som turist, være opmærksom på din påklædning når du er inde i byerne. Derudover er Zanzibar dog også præget af meget turisme, hvilket betyder, at du som besøgende, aktivt skal gøre en indsats for at opleve det autentiske Afrika. Til slut er et must-see, når du rejser til Zanzibar, Stonetown. Stonetown er den største by på Zanzibar, og her vil du komme til at opleve afrikanske madmarkeder, spændende butikker og en masse imødekommende afrikanere. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *