Den perfekte teambuilding i efterårsferien – tag til Fyn

Der er mange måder at gribe en teambuilding tur an på, og der er ikke nødvendigvis én løsning, som er den bedste. Der er naturligvis også stor forskel på, hvad der ønskes med den specifikke tur. Hvis der blot er fokus på morskab og sjov, så kan de klassiske løsninger som paintball og gokart være ganske mægtige. Hvis der derimod også skal inkorporeres et element af at skubbe grænser og komme ud på lidt dybt vand, så kan en efterårsferie i Fyn byde på nogle spændende oplevelser.

Efterårsferie i Fyn

Hvis din næste teambuilding tur derfor tager et smut forbi Fyn, så findes der Gorilla Park Svendborg, som kan tilbyde noget helt specielt til denne begivenhed. Her er der nemlig tale om en hel dag, der bruges oppe under trækronerne, hvilket med sikkerhed kan skubbe grænser for enhver deltager.

Her i denne aktivitetspark finder du et væld af forskellige klatrebaner, som varierer i sværhedsgrad, og der vil derfor være en bane til enhver deltager. Denne skalering af sværhedsgraden betyder dog også, at deltagerne vil kunne skubbe deres grænser ved at prøve baner, der er lidt udenfor deres komfortzone. Derfor kan den ideelle teambuilding finde sted lige præcis her – hvad enten der er tale om kammeraterne, kollegaerne eller familien.

Ferien indenfor landets grænser

Dertil er der også noget helt særligt ved at holde ferien indenfor landets grænser. Det er så almindeligt for os at valfarte udover landegrænserne, så snart ferierne begynder. Derfor er der en særlig værdi ved også at udforske vores eget land, da vi let kommer til at negligere dette i vores jagt på eksotiske lokationer. Det er nærmest mere eksotisk at holde ferie på Fyn, end det er at tage til Thailand.

Der er heldigvis gode muligheder for at afholde ferie i vores eget land, og de findes ikke mindst på Fyn.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *