Kuffert

5 ting du altid bør have med i din kuffert.

Her er en liste over de ting som man altid bør huske på sin rejse.

Blåt sygesikringskort:

Det er ikke nok kun at have sit gule sygesikringskort med på sin ferie. Hvis du skal have den rette behandling i udlandet, skal du sørge for have bestilt dig et blåt sygesikringskort. Det blå sygesikringskort viser at du er EU borger, og sikre at du blive behandlet på samme vilkår som alle andre. Kortet gælder selvfølgelig ikke til ikke-EU lande lige med undtagelse af Norge, Island, Liechtenstein og Schweiz

Imodium:

Når du rejser til fremmede kulturer, kan du sagtens risikere at spise noget som din mave ikke kan tåle. Du skal derfor altid sørge for at have en pakke Imodium med dig i sådanne nødstilfælde. Så kan du holde styr på din mave, og undgå at skulle være i afhængig af et toilet.

Spillekort eller læsestof:

Flyrejsen kan i visse tilfælde være nærmest dræbende. Derfor er det en rigtig god ide at købe et sæt spillekort, eller magasin. Hvis du har lidt beskæftigelse, så føles turen knapt så lang og kedelig. Du kan også lave lidt hjerne gymnastik og tage dig en sudoku eller krydsord med. Det er sundt at holde sin hjerne i gang, og flyturen må være den perfekte situation at gøre det i.

Kontanter:

Selvom vi lever i en verden hvor dankort betaling er den primære betalingsmetode, så er det alligevel en rigtig god ide at have lidt kontanter med i lommen. Fx hvis du skal på markeder, på bådture eller køre i taxa. Sådanne situationer tager sjældent mod kort betaling.

Dine billetter:

I dag for man oftest sine billetter digitalt, så du fx kan vise dem på din telefon. Vi anbefaler dog alligevel at have en ekstra kopi med i tasken. Der kan jo ske noget uventet med din telefon, på vej hen til lufthavnen for eksempel.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *