På ferie uden kæledyret? Find en god hundepension

Mange danskere tager afsted på forskellige typer ferier – bl.a. charterferie, storbyferie, vandre- eller cykelferie – og på den slags ferier er det ikke altid muligt at have sit kæledyr med sig. Det er ca. 40% af danske familier, der har et kæledyr, og det er ikke altid, at det er muligt at få familie eller venner til at passe hunden eller katten. Skal du på en ferie, hvor det ikke lige er muligt at tage dit kæledyr med dig? Så er det en fordel at være hurtigt ude og at finde det rette sted.

Vælg en hundepension med god erfaring

Det er dejligt med ferie, men når du er afsted, skal du være afsted med både krop og sind. Derfor går det ikke, hvis du bruger din ferie på at tænke over, om Aslan eller Molly nu får nok vand, om han eller hun kommer nok ud og gå, eller om han eller hun får det rigtige at spise. Derfor er det vigtigt, for at du får en god ferie, at du vælger en hundepension, der har god erfaring. Det er ligeledes rart at kunne få beskrevet en typisk dag samt bl.a. at få at vide, hvilken foder din hund får serveret. På den måde har du dine tanker fri til at nyde din ferie. Læs om en hundepension med mange års erfaring her.

Se hjemmesiden og tjek forholdene på forhånd

Hvis du skal have passet din hund ved en hundepension, er det en god ide, inden du vælger, at tjekke stedet ud. Og hvis du ikke kan gøre det personligt, så kan du finde din information online eller ved at ringe. Du kan for eksempel vælge en hundepension, der er nær, hvor du bor, eller du kan vælge en, der ligger på vejen til din ferie. Skal du for eksempel køre syd på, kunne det være smart at vælge en hundepension, der ligger nær grænsen – for eksempel i Aabenraa eller Sønderjylland.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *