Tag til Norge og stå på ski

I dag vælger mange danskere at tage på skiferie i Norge. Faktisk rejser omkring 500.000 danskere til udlandet hvert år for at stå på enten ski eller snowboard. En af grundene til at det er så populært at tage til Norge, det er blandt andet, fordi det ligger så tæt på Danmark, og der er mange gode skisportssteder. Det at stå på ski ned ad bjergene er en fantastisk følelse, og derfor er det en god idé at skifte den velkendte, varme ferie ud med en anderledes ferie i et koldere klima. Så hvis du aldrig har været på skiferie, så er du gået glip af en masse fede oplevelser. Så synes du, at det lyder spændende – så læs med herunder om de forskellige skisportssteder i Norge.

Forskellige skisportssteder

Norge er kendt for deres flotte natur og mange bjerge. Landet er også populært blandt mange familier, der elsker at stå på ski. Der findes flere forskellige skisportssteder, men de mest kendte er Hemsedal, Trysil, og Hafjell.

Hemsedal er også kendt som ”Nordens svar på alperne”, og det er, fordi højdeforskellen i terrænet er på 800 meter. Derudover så er Hemsedal et af de bedste skisportssteder i Norge blandt andet på grund af højdeforskellen, men også fordi denne by har flest sorte pister i hele Norden. Man kan også tage på restaurant i byen og afterskiing senere, da det ikke kun er ski, man kan stå på.

Trysil som også bliver kaldt ”Vinterlandet” har det største alpinanlæg i Skandinavien. Derudover ligger det i midten af en masse smukke, store skove, hvilket gør oplevelsen endnu bedre. Man kan løbe på ski på tre sider af fjeldet med omkring 65 pister fra toppen og ned til hytterne.

Hafjell er et af de bedste skisportssteder for familier, da der er fokus på børneområdet, og der er mange fællesaktiviteter. Desuden har Hafjell Norges 3. største alpinanlæg.

Læs mere information online

Hvis du vil på skiferie i Norge med familien – så kan du klikke her og få yderligere information omkring de forskellige skisportssteder og aktiviteter der er på Oslobåden.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *