3 miniferier du kan tage på i løbet af efteråret og vinteren

Efteråret er godt i gang og der er ikke længe til vinteren. I det kolde vinterhalvår kan det godt føles som om, at der er længe til sommer og de lysere dage. Trænger du, ligesom mange andre, til en lille ferie, hvor du kan slappe af og komme lidt væk? Så læs med her, hvor vi har samlet 3 miniferier, du kan tage på.

 

Aktiv skiferie

Hvis du godt kan lide at være aktiv, er en skiferie den perfekte miniferie til dig. På en skiferie kan du slappe af ved at stå på ski. Når vi er aktive på en sjov måde, glemmer vi ofte de bekymringer vi ellers har. En skiferie er derfor en perfekt måde, til at få hverdagens tanker lidt væk.

Samtidig er skiferie en oplagt til at hygge med familien. Hvis I lejer en lille hytte, hvor I kan slappe af efter en lang dag på skibakkerne, bliver det ikke en meget bedre ferie.

I kan fx tage på skiferie til Norge og besøge Trysil, der har nogle fantastiske skibakker. Samtidig giver Trysil mulighed for mange andre gode oplevelser. Trysil er fx et af de bedste steder i verden til at kigge på stjerner, så der også er noget at lave om aftenen. Du kan se mere om skiferie til Trysil ved at klikke her.

Trysil ligger kun godt 3 timers kørsel fra Oslo, og du kan komme dertil med offentlig transport på knap 4 timer. Det er derfor nemt at komme til den norske by, uanset om I vælger at tage bilen med i færgen eller måske flyver til Oslo.

 

Afslapning i Barcelona

Hvis du ikke er til skiferie, men mere trænger til et par rolige dage, er en tur til Barcelona et godt bud. I Barcelona er sommeren ikke helt slut i november, og du kan derfor være heldig at få lidt sol.

I Barcelona kan du først og fremmest finde afslapning på strandene. Den officielle badesæson går frem til midten af november, så hvis du skynder dig af sted, kan du stadig nå en god dukkert i vandet. Samtidig er der muligheder for mange andre oplevelser i Barcelona.

Der er fx fantastiske shoppingsmuligheder i Barcelona, hvor du blandt andet kan finde det nyeste modetøj eller gode hårplejeprodukter. Barcelona har flere populære shoppingsgader, og når du kommer i vinterhalvåret er der ikke så fyldt, som om sommeren.

Samtidig kan du også finde spændende kulturoplevelser, og du kan derfor hurtigt få et par dage til at gå i den spanske by.

 

Hygge i Danmark

Hvis du er mest til hygge med familien når der skal slappes af, kan du leje et sommerhus herhjemme i Danmark. Du kan finde mange gode sommerhuse, som giver den perfekte mulighed for at slappe af og bruge tid sammen med familien.

Samtidig kan du også finde mange gode oplevelser herhjemme i Danmark. Du kan fx besøge et af de mange museer, der findes rundt omkring i Danmark. Du kan uden tvivl finde et museum, som du ikke har været forbi før, og som du vil finde interessant.

Hvis du er i nærheden af Århus kan du fx besøge Kunstmuseet ARoS. På ARoS er der mange skiftende udstillinger, og der vil derfor ofte være noget nyt, selvom du har været der før. Er du i stedet i nærheden af København kan du fx besøge Nationalmuseet. På Nationalmuseet er der, ligesom på ARoS, hele tiden nye udstillinger. Du kan finde mange andre spændende museer rundt om i Danmark, det er bare om at undersøge, hvad der er i nærheden af dig.

Hvis du har børnene med på miniferie, er det ikke altid de vil finde museumsbesøg særligt spændende. Du kan i stedet kan børnene med i et badeland eller på nogle hyggelige gåture, så de også får en god miniferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *