aktiv ferie

Giv dine børn en uforglemmelig og aktiv rejse sydpå

Hvem siger, at ferie med børnene skal være afslapning og leg i poolen? Der findes mange andre typer rejser, som vil binde jer sammen som familie på helt nye måder. Oplev Verona Cup ved Gardasøen og giv dine børn en helt uforglemmelige rejse med mange andre minder end blot leg med oppustelige dyr i poolen. Læs videre hvor vi fortæller dig, hvilke fordele der er ved en aktiv familierejse.

Fællesskab og fodbold

Hvis du har et eller flere børn, der elsker fodbold, kan du med fordel gå på opdagelse på www.veronacup.dk, så du kan give dine børn en oplevelse ud over det sædvanlige. Dine børn vil lære, hvad fællesskab er, samtidig med at de får lov til at dyrke deres favoritsport i fantastiske omgivelser. Der findes også et væld af mange andre sportsrejser for børn, hvis altså bare du er klar på at lade dem rejse uden mor og far under armen.

’Mere for pengene’

Det er som sådan ikke fordi, aktive familierejser er billigere end charterferier, men følelsen af at få mere indhold på rejsen for pengene er ikke til at skjule. Hvis I, som familie, vælger en aktiv ferie, vil I mærke, hvordan det er at skulle løfte i flok og hjælpe hinanden – hvad end det er over et spil tennis eller vandring i bjergene. Mængden af aktivitet afhænger naturligvis af dine børn og deres alder. Ofte er det forældrene, der skal gå en smule på kompromis, når der skal vælges en aktiv ferie fremfor den traditionelle charter ferie – for med lange arbejdsdage året rundt kan en uge på en solseng være helt fantastisk. I skal derfor kun vælge en ferie i højt tempo, hvis mor og fars behov også er til det. Man vil jo gerne møde op frisk og veludhvilet på arbejde efter sin sommerferie.

Mulighederne er mange

Aktive ferier har de sidste år været i stødt vækst, efter vi er blevet sundere og lever en generel mere aktiv hverdag. Det er jo efterhånden blevet en livsstil at leve sundt og dyrke meget motion i mange danske hjem. Det betyder også, at udbuddet er steget, og jeres valgmuligheder er derfor mange. Det kunne eksempelvis være en cykelferie på de Kanariske Øer eller en fodboldferie til Gardasøen eller en tur til Club La Santa – det er næsten kun fantasien, der sætter grænser for, hvad der kan lade sig gøre.

Husk alt det praktiske

Når I skal på aktiv ferie, er det vigtigt, at der er styr på alle de praktiske ting og sager som eksempelvis transport af sportsudstyr, eller hvordan I lejer dette på destinationen. Derudover skal der naturligvis være styr på rejseforsikringen, så I er dækket, hvis nogen skulle komme galt afsted eller miste ejendele på turen. Læs mere om en rejseforsikring her så I trygt og sikkert kan tage på jeres, måske, første aktive ferie sammen. Vi ønsker jer en rigtig god rejse sammen som familie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *