Tag på en vidunderlig rejse til Vietnam med C&C Travel

Vietnam er et rigtig flot land, som mange millioner turister tager til hvert år. Landet er dog, selvfølgelig også kendt for den tragiske vietnamkrig, som nu heldigvis ligger mange år tilbage. I den forbindelse, så kan man hvis man er historieinteresseret og dermed interesseret i krigen besøge Hoa Lo Prison, hvor amerikanske soldater blev tortureret under krigen. Se C&C Travels udvalg af rejser til Vietnam her.

Dette kan selvfølgelig være en barsk oplevelse, men også enormt spændende. Det kan være en stor oplevelse, hvis man kommer fra den vestlige del af verden, at komme til østen og opleve en kultur som er markant anderledes end den typisk vestlige. Det gør livet værd at leve, det at rejse rundt og opleve hele verden og dens mange kulturer. Når man oplever nye ting, så kan man se nye sammenhæng og man lærer bedre at forstå verden og acceptere forskellige mennesker. Man bliver et mere empatisk menneske.

Flot hovedstad og natur

Vietnam har en flot hovedstad kaldet Hanoi, hvor man kan se mange spændende attraktioner, som for eksempel Hos chi minhs mausoleum.  I Hanoi er der også et spændende marked i det kvarter kaldet for Dong Xuan Market, som har gader der er totusind år gamle.

Der findes også flot og prægtig natur i Vietnam som Ha Long-bugten. Der findes også en flot naturoplevelse Sapa, hvor man kan se mindre landsbyer og og de flotte vietnamesiske bjerge.

Man vil også blive præsenteret for en helt anderledes madkultur end den typisk vestlige. Her er der rig mulighed for at prøvet sin smagsløg af.  Man for eksempel prøve de tre forskellige retter Pho, Goi Cuon og Che.

Disse er henholdsvis nudelsuppe, forårsruller og risdessert. Disse retter kan blandet andet sikkert findes i havnebyen Hoi An’s centrale marked, her kan man også finde lærerige madlavningskurser, så man kan lære at lave maden selv. Så kan man nemlig også lave den når man er tilbage i Danmark, måske give ens venner og familie en lækker madoplevelse og genopleve sin fantastiske tur til Vietnam.

Pak kufferten

Så føler man for Vietnam, så er det bare om at få den rejsekuffert pakket med alt ferietøjet, så man er klar til en oplevelse udover det sædvanlige i et smukt land med en rig natur, trist krigshistorie og fantastiske byoplevelser. Man fortryder sjældent i livet at have brugt penge på at rejse ud i verden og få smukke minder for livet. Læs også mere om C&C Travel og se jobmuligheder her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *