Tag til Bornholm – Cykelferie for hele familien!

Så er det besluttet, i år skal vi som så mange andre på en helt unik cykelferie rundt i Danmark. Hvis man skal på cykelferie, kan der være flere ting man bør overveje inden afrejse.

Kan børnene holde til at cykle hele ferien, eller skal i hvile samme sted mere end en dag? Hvordan kommer i der hen, med færge eller fly? Skal i leje cykler på rejsen eller tager i selv med?

Cykelferien er i bund og grund en god måde at få noget friskt luft på. Bornholm er en super smuk by, og der er en del turistattraktioner derovre såsom Tempelriddernes historie og den flotte havn, fuld af krøllebølle is og friske havmåger.

 

Cykelferie med familien

Hvis I skal derhen med familie, kan det være en god idé lige at overveje hvordan og hvorledes. Skal børnene med, skal I nok sørge for at reservere overnatning inden I kommer til den lille bornholmske flække. Hvis man er mange, kan det nemlig ofte ende med at man skal booke to værelser i stedet for ét med overnatning.

Man kan cykle fra Rønne til Svaneke på under et døgn, og samtidig opleve noget det smukke danske natur, som ser ud ligesom det gjorde for mange hundrede år siden. Der findes også troldegrotter, man kan besøge og lytte til vandet under jord.

Det er et must at lægge visit forbi Hammershus, den gamle ruin af et storslået fort som engang beskyttede det danske land. Her blev flere historiske personer låst inde og overladt til deres egen skæbne på borgen.

Har du et sommerferietip til en cykelferie i København? Så læg gerne en kommentar.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *