Lej sommerhus til event hos DanWest

Var det noget med at komme ud af byen, se Danmarks skønne natur og opdage nogle af de kulturelle perler, du ellers aldrig ville lægge vejen forbi? Kan du svare ja til det, og påtænker du at have kammerater med, kan du få et ferieevent ud af at leje et sommerhus hos DanWest.

Vores land er sjovest, når du ser det sammen med andre, og med en base i fx et sommerhus ud mod Vesterhavet kan I tage på udflugt til provinsens byer, drage ind i landets små skove og hygge jer på stranden med sopning og nyde en fantastisk udsigt, hvor himlen møder havet.

Find det perfekte sommerhus til træningslejr eller rolig retræte

Skal du bruge sommerhuset til en form for event, fx som base for en slags træningslejr eller en fælles retræte med nære venner, kan du med fordel leje et hus uden for sommersæsonen.

Så har du nemlig flere muligheder til din rådighed, og du og vennerne nyder en højere grad af privatliv, da langt færre turister kommer gående langs vejene uden om det lejede sommerhus.

Lig mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord

Hvor kan du konkret tage hen, hvis du ønsker at stå op til Vesterhavet? Klegod og Søndervig nær Ringkøbing kunne være gode bud, da de to områder ligger med havet til den ene side og Ringkøbing Fjord til den anden. Lidt syd på finder du Haurvig, og syd for Nymindegab ligger Houstrup – lige en tak mere inde i landet end ovennævnte. Med mange små feriebyer er du så godt som sikker på at finde det rette sommerhus, hvis du søger efter husene hos DanWest.

Ja tak til Last Minute hos DanWest?

Vil du gøre en god handel hos DanWest, så tjek deres Last Minute sommerhuse, hvor du kan spare stort ved at sige ja til sommerhuse, andre egentligt havde lejet, med meldte afbud på.