Tilbring sommeren i Danmark

Det kommer nok ikke som den helt store overraskede for særlig mange, at der er noget der hedder corona, der har ramt verden. Især den sidste måneds tid har vendt op og ned på alting. Ikke bare i lille Danmark, men i hele verden, er der sket store ting. Vi er kun lige begyndt at se hvor stor betydning, der kommer til at få for verdenssamfundet i de kommende måneder og måske år.

En ting er nok helt sikkert, sommeren 2020 bliver nok ikke som mange havde regnet med. Hvorvidt det kommer til at være tilladt og sikkert at rejse til udlandet vides endnu ikke. Der er dog med stor sandsynlighed mange danskere, der i aller tilfælde vil tænke en ekstra eller to gange, inden de tager til Italien eller Spanien.

Der er meget der tyder på, at der først bliver lukket rigtig op for udlandsrejser om 3 til 4 måneder, og det kan meget vel være at det ikke vil blive anbefalet at man rejser sydpå i sommerferien. Der er derfor også allerede mange, der er begyndt at kigge på alternativer. Det kunne eksempelvis være at tage i sommerhus på Bornholm i stedet for sommerhus i Italien.

Der er også en del der helt overvejer at droppe rejseplanerne og istedet blive hjemme, og måske spare pengene og investere i noget, der kan gøre livet lidt sjovere. Har man børn kan det være at det var nu, der skulle købes en trampolin, et kæmpe vandbassin eller lignende. Har man ikke børn kan det være at det var i år, man skulle få fy styr på terrassen og lavet den pizzaovn, man har drømt om.

For mange kommer der til at være en tid før og efter corona, og det kommer nok også til at betyde noget for måden vi ser på rejser og ferier på. Men hvis man er vant til at rejse udlands hvert år, så kan det være at det var i år man skulle overveje at tilbringe sin sommer i Danmark.