Pizzasnegle opskrift – danskvand er lig med lækre pizzasnegle

Til madpakken, børnefødselsdagen, frokostbordet eller bare til den lille sult – hjemmelavede pizzasnegle er altid løsningen! Og der findes faktisk et hemmeligt trick, der gør din pizzasnegle opskrift ekstra luftig og sprød. Tilsætter du nemlig danskvand til dejen, får du den lækreste pizzasnegle dej nogensinde! Dejen kan laves på ingen tid, og den skal blot hæve lunt i 45 minutter herefter. I de 45 minutter kan du passende bruge tiden sammen med din familie, eller blot med en god bog. Du skal efter hævningen rulle dejen ud, og tilsætte fyldet efter ønske. De fleste bruger ost og skinke i deres pizzasnegle opskrift, men du kan også lave en vegetarisk version, hvor du kan bruge tomatsovs og lækre krydderurter. Det er nemt og hurtigt at lave pizzasnegle, og du skal lede langt efter en pizzasnegle opskrift, som du ikke kan finde ud af.

Pizzasnegle med forskelligt fyld 

Pizzasnegle i madpakken er virkelig lækkert, og dine børn vil med garanti elske dig for det. Det er de færreste, både børn som voksne, der ikke synes, at pizzasnegle er et hit. Disse saftige og velsmagende små pizzaer passer perfekt ind til næsten enhver anledning, og der findes med sikkerhed en pizzasnegle opskrift, der passer perfekt til dig og dine børns præferencer. Er du eksempelvis ikke så meget til skinke, så kan du prøve at putte bacon i pizzasneglene i stedet – mums! 

Vil du være rigtig fancy, har du faktisk mulighed for at følge en pizzasnegle opskrift, hvor der bliver brugt chorizo pølse i stedet for skinke – så er du frisk på at prøve noget nyt, så spring endelig ud i det. 

Alle pizzasnegle er nemme at lave, og antallet af ingredienser er desuden minimal. Du kan bruge pizzasnegle i madpakken, som en hurtig snack, til den lange biltur og meget mere. Du kan desuden sagtens fryse dine pizzasnegle ned. Så lav en stor portion, og hav altid nogle i fryseren til en anden god gang. Mangler du den helt perfekte opskrift på den lækre snack? Så kan du lige her se en pizzasnegle opskrift.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *