undgå sexsygdomme på ferien

Undgå sexsygdomme på ferien

Når unge mennesker tager på ferie, sker det, at de befinder sig i diverse natklubber. Møder man pludselig en sød pige eller fyr, kan aftenen hurtigt tage en drejning. Ender man med at være sammen med en fremmed, skal man dog passe lidt på. Udvikler tingene sig, kan det ende med, at man har sex med en, man ikke kender. Derfor skal man helst som minimum have beskyttelse på sig. Her kommer RFSU True Feeling kondomer ind i billedet. Disse er de tyndeste latex-kondomer, man kan finde. Og det gør dem meget oplagte at medbringe til en bytur.

Nogle sexsygdomme er værre end andre

Når det kommer til de sexsygdomme, man kan risikere at få ved ubeskyttet sex, er nogle værre end andre. Fælles for dem alle er dog, at de er ganske irriterende og ofte svære at slippe af med. En af de slemmere sygdomme, er klamydia. Denne sygdom risikerer man at få, har man ubeskyttet sex. Mange der har klamydia, er faktisk ikke klar over det. Dette skyldes, at mange simpelthen overser symptomerne. I værste tilfælde, kan klamydia lede til sterilitet. Netop derfor foreslås True Feeling RFSU kondomet. De beskytter begge parter, samtidig med, at de ikke ødelægger følelsen.

Herpes er også en kendt og irriterende virus, man kan få ved sex. Dog er denne lidt mere tricky. Effekten af denne virus er sår. Disse kan både fås omkring læberne og på kønsdelene. Så man kan smitte sin partner ved almindelig sex samt oralsex. Dog ved man som regel godt, at man har virussen. Den klør nemlig ubeskrivelig meget, og er altså svær at tage fejl af. Derfor er man naturligvis ikke sammen med nogle, har man bare en anelse om, at man har herpes. For det er bestemt ikke en sygdom, der er sjov at få. Lige meget om man er på ferie eller hjemme i Danmark, er det derfor med at være forsigtig. Det er smart at finde ud af, om ham eller hende, man er sammen med, har nogle af disse sygdomme.

True Feeling RFSU kondomer er et køb, du næppe vil fortryde

Er man seksuelt aktiv, er prævention det absolut vigtigste. Nogle unge mennesker har mange partnere, mens andre har ganske få eller slet ingen. Fælles for alle, både unge og ældre, er at prævention er super vigtigt. Dels for at undgå smittende sygdomme, men også for at undgå graviditet. Det er ikke sjovt at blive gravid med en tilfældig fyr. Ligeledes er det ikke sjovt at finde ud af, at man har gjort en tilfældig kvinde gravid.

Er man meget opsat på at have ubeskyttet sex, foreslås det klart, at det er med en kæreste eller ægtefælle. For fremmede mennesker er ikke altid til at stole på. Og det er altså ikke risikoen værd. Ender man nu alligevel med at have ubeskyttet sex med en fremmed, er det en god ide at tage til lægen. Bare lige for at få checket, om det hele er som det skal være. Hellere checkes en gang for meget, end en gang for lidt. For det er trods alt ikke alle symptomer, man selv spotter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *