3 forskellige destinationer alle bør prøve

Hverdagen er lang og hård og det kunne være rigtig rart med ferie. Så hvorfor ikke tage lidt fri og nyde livet. Vi har jo kun et af slagsen. Derudover kan det være rigtig godt for ens psykiske tilstand at tage noget fri og komme væk fra stressen sammen med dem, man elsker. Her kommer derfor nogle forskellige destinationer, som alle bør prøve, og som er super gode til at komme lidt væk fra den travle hverdag. 

Sri Lanka og den smukke natur

Sri Lanka er en sydasiatisk østat beliggende i Det Indiske Ocean. Det ligger sydøst for Indien og består af en stor ø samt små øer. I Øst kan du finde den fineste og mest velbevarede kyststrækning. Her er det ideelt, at få afslapning på de lækre strande. Der findes helt turistfrie strande kaldet Upperveli og Navaveli Beach. Her kan du se solopgange over havet, opleve en koloni-stemning og besøge farverige templer i byen Trincomalee. Foruden dette, er der stor mulighed for at lære og surfe og prøve andre vandsportsaktiviteter.

Når du tager til Sri Lanka, er det vigtigt at få de rette vacciner. På blivvaccineret.dk kan du få en beskrivelse af lige de vaccinationer, du skal have for at komme afsted. Derudover kan du bestille en tid online, så du kan forberede dig til dit eventyr. 

Foruden de flotte strande, kan du komme ud og se de alsidige naturområder, så pak vandreskoene og kom ud og se den utrolig smukke natur med det spændende dyreliv. Du kan også bestige det hellige bjerg Sri Pada, hvor du kan nyde de varierede landskaber af bjerge, rismarker, te-plantager og udsigtspunkter. 

Danmark der overrasker 

Er det svært faktisk at få fri til at komme nogle steder hen, har Danmark faktisk mange små smutveje, som kan være utrolig lækre og afstressende. En weekendtur væk kan være en mulighed for dig, der ikke kan få fri. Der findes utrolig mange fine sommerhus destinationer, hvor dig og din familie kan komme væk fra hverdagen. 

Det at komme et andet sted hen end ens eget hjem kan være utrolig mediterende. Det kan få tankerne væk fra stressen på arbejdet, og man kan bruge tiden på at hygge og spille med familien. Her vil du både tilfredsstille din krop til at afslappe, men også dine børn, der sikkert virkelig har savnet tiden med dig, når du er på arbejde. 

Foruden at tage på sommerhustur, kan en anden måde at få afslapningen ind, faktisk være at få den hjem til en selv. Det kan være alt fra at tage sig tiden til at lave ekstra god mad med et glas rødvin til at tage ud og spise. Som studerende eller bare med et lavt budget, kan det være svært at få råd til at tage fine steder hen og spise. Men faktisk er det muligt alligevel for færre penge. Hos earlybird.dk kan du nemlig spare 1/3 af prisen på gode restauranter, hvor menuerne og restauranterne skifter lidt fra dag til dag, så du kan både blive overrasket og finde det, du lige har lyst til. Der er noget til enhver prisklasse og smagsoplevelse. 

Hong Kong…

Er til dig, der gerne vil opleve den travle og smukke Hong Kong, beliggende ved det Østkinesiske Hav. Der er masser af mulighed for at opleve storbyens travlhed, men det er også muligt at komme ud i naturen, hvor vandring er en stor chance for at se den smukke natur i de flotte bjerge. En af de største seværdigheder er The Peak Tram, som er sporvogne, der kører igennem Hong Kong og giver et helt utroligt spektakulært perspektiv. Der findes flere pakker, som gør at du kan komme rundt og se hele Hong Kong. For børnene er det muligt at komme ind og se Hong Kong Disneyland, som har verdens største Micky Mouse fest. 

Når solen går ned, er det muligt at opleve det flotte natmarked, hvor der bliver solgt Nipsgenstande, te, elektronik, ure, herretøj, jade og antikviteter. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *