Tag på ferie til Marielyst

Har I også overvejet at pakke bilen og samle familien og drage ud i det danske land på en velfortjent ferie? Så skulle I måske overveje at køre til skønne Marielyst som uden tvivl er Falsters allerbedste sommerhusområde og som byder en fantastisk og børnevenlig strand.

Derfor skal I tage til Marielyst 

Marielyst er uden tvivl et af det mest populære danske feriesteder, når det kommer til sommerhusudlejning. Dette hænger blandt andet sammen med den børnevenlige sandstrand, der ligger ud til Østersøen og har det reneste badevand. Hertil er Falster kendt for sin smukke natur, der med fordel jo både kan opleves og nydes på gåben, på cykel eller fra hesteryg. 

På Falster findes også charmerende gamle købstæder. Herudover ligger spændende oplevelser for hele familien også blot i køreafstand som blandt andet Knuthenborg Safaripark. Marielyst byder herudover på gode indkøbsmuligheder, masser af restauranter, golf, bowling, gokartbane, et middelaldercenter sågar en travbane og rig mulighed for at fiske med en Put & Take sø.

 I Nykøbing har I ligeså mulighed for at nyde den hyggelige by fra cafeer og restauranter eller shoppe i en af byens mange butikker. Er man draget til Marielyst er det også en klar anbefaling at opleve Møns Klint, der er op til 128 meter høj og et af de mest fascinerende steder i Danmark. 

Lej et sommerhus

Som tidligere nævnt er Marielyst en populær destination, når det kommer til sommerhusudlejning. Vi kan således på det varmeste anbefale at leje et sommerhus i Marielyst. Her findes mange både privateudlejere eller bureauer hvorigennem I kan leje et sommerhus året rundt. Området byder både på de små sommerhuse til den lille familie og det helt store med plads til f.eks. 16 mennesker og med indendørspool, sauna og meget andet. Herudover vil I også finde at mange af husene ligger i gåafstand til mange forskellige aktiviteter herunder også stranden. 

Det skal du huske mens I er væk på ferie

Mens I er væk på ferie, må I ikke forglemme huset eller lejligheden derhjemme. Når vi er væk på ferie, bliver den manglende bil i vores indkørsel og den fyldte postkasse noget, der tiltrækker indbrudstyve. I kan få jeres naboer til at parkere en af deres biler i jeres indkørsel og tømme postkassen. Men der er også andre tiltag I kan gøre, så I mindsker risikoen for indbrud mens I er væk.

Tænk først og fremmest over, hvad I/du poster på de sociale medier om jeres ferie. Husk på, at de potentielle indbrudstyve følger med online og holder øje med når I poster om, at I ikke er hjemme, men på ferie. Vent med at ligge jeres feriebilleder op til i kommer hjem fra ferien. 

En anden måde I også kan gardere jer på er ved at investere i en tyverialarm, der ikke kun skræmmer tyvene væk, men også giver dig og besked om, at der er forsøg på indbrud i huset eller lejligheden. Du kan på nettet læse anmeldelser testet af forbrugere af markedets bedste tyverialarme. 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *