Ferie med små børn

Selvom man har små børn, har man som voksen stadig behov for ferie til at koble af fra hverdagen, men det kan være vanskeligt at beslutte, hvor man skal tage hen på ferie, når man har små børn. Det vil vi hjælpe dig med i denne artikel, da vi vil give dig nogle tips til en ferie, der er behagelig og afstressende for både dig og dine små børn.

Sommerhus er den bedste løsning

Når du rejser på ferie med små børn, er den bedste løsning at leje et sommerhus i Danmark. Det er meget besværligt og stressende at køre ned syd på til Frankrig og Italien, og derfor får du slet ikke tid til at kunne slappe ordentligt af. Fordelen ved at leje et sommerhus i Danmark er, at det er nemt at komme frem og tilbage, du kender områderne, du kender de gode spisesteder osv. Men alligevel har du stadig mulighed for at udforske en ny del af Danmark, som du endnu ikke har oplevet.
En anden fordel ved et sommerhusophold er, at det er mere privat end mange af de campingpladser, som du finder i landene syd på. Læs mere om at leje et sommerhus her.

Slip bekymringerne med et vedligeholdelsesfrit hegn

Hvis du lejer et sommerhus, er det ofte i nogle store naturområder, hvor dine børn nemt kan fare vild. Derfor anbefaler vi, at i anskaffer jer et vedligeholdelsesfrit hegn. Hegnet vil både kunne skabe læ, ro og øget privatliv omkring boligen. Hvis du bor nær trafik, er det ikke så hensigtsmæssigt at lade dine små børn fjolle rundt uden opsyn, og derfor vil det vedligeholdelsesfrie hegn både skærme af for alt larm fra trafikken, men det vil også sikre at dine børn bliver indenfor et begrænset område, og ikke lige pludselig render ud tæt på vejen eller farer vild i naturområderne.
Du kan derfor sidde og læse en god bog eller drikke et koldt glas hvidvin uden at skulle bekymre dig om, hvorvidt dine børn er sluppet væk. Børn er dejlige, men de er også forældres største bekymringsfaktor, så at kunne lægge disse bekymringer lidt på hylden, vil give et skud med fornyet energi. Læs mere om vedligeholdelsesfrit hegn her.

Planlæg aktiviteter på forhånd

Små børn har rigtig meget krudt i numsen, og de har derfor behov for at være i gang med noget aktivt hele dagen. Hvis de keder sig, vil de ofte brokke sig og blive hysteriske og det kan være meget udmattende i længden. Kom derfor denne situation i forkøbet ved at have planlagt nogle aktiviteter på forhånd, så du har en lille aktivitet hver dag. Det behøver nødvendigvis ikke at være de helt store aktiviteter. Det kan sagtens være et smut forbi et supermarked, tage ind til byen for at få en is, planlægge en times minigolf osv. Der er et hav af muligheder, og du skal bare vælge dem, der passer bedst til din familie.

Husk lækkerier til køreturen

Det er rigtig vigtigt, at du husker lækkerierne til den ”lange” køretur, da det er meget svært at have med sultne små børn at gøre. Og det er ikke lige sikkert at i kommer forbi et sted, hvor der er mulighed for at tanke op på lækkerier. Lækkerier kunne bestå i riskiks, brød, vand, juice, frugt osv. Det vil få køreturen til at køre som en leg.

God fornøjelse med ferien med de små!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *