Tjek om rejseselskabet har behandlet dine data ordentligt

Den 25. maj trådte den nye persondataforordning i kraft, og det betyder, at virksomheder nu har fået strengere regler i forhold til, hvordan de skal behandle dine personlige oplysninger. Denne lov er muligvis ikke noget, som du lige har lagt mærke til, men den har betydet en hel del for de mange virksomheder rundt omkring i Danmark, og loven er bestemt kun kommet til for at gøre det endnu mere sikkert for dig at færdes i det offentlige system. Du tænker måske ikke altid over, hvor tit du oplyser dit CPR-nummer, dit kontonummer eller andet personligt, men faktisk er det ret ofte, og det er derfor en kæmpe fordel for dig, at virksomhederne nu skal til at passe ekstra godt på dine data. Bare tænk på, hvor mange oplysninger du opgiver, når du skal rejse. Her oplyser du i princippet alt, hvad der står i dit pas, og det er faktisk helt fortrolige oplysninger, som ikke bør behandles af andre end de, der er berettiget til det.

Hvad sker der med dine personlige oplysninger, når du rejser?

Når du rejser, oplyser du som sagt en hel del oplysninger, og det kan være katastrofalt, hvis de forkerte mennesker får fat i disse. Tjek derfor altid sikkerheden hos det rejseselskab, som du rejser med. Du kan også ringe til en advokat og høre nærmere omkring loven, så du sikrer dig, at du rejser med et rejseselskab, der er opdateret i forhold til de nye regler.

Har du flere spørgsmål?

Har du yderligere spørgsmål i forhold til persondataforordningen, kan du kontakte TVC Advokatfirma, som kender til alt, hvad du behøver at vide for at rejse sikkert. En god rejse er bedst, hvis den er sikker, og du som kunde kan føle dig tryg, og du bliver behandlet ordentligt. Ligeledes skal dine personlige data behandles med omhu – så tvivl endelig ikke med at ringe, hvis du vil vide mere om den nye persondataforordning.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *