Singleferie på Costa del Sol – charter eller væk fra turismen?

Costa del Sol er kendt for sin charterturisme, men du kan også sagtens vælge solkysten, selvom du foretrækker en ferie væk fra turismen. Eller måske har du lyst til at kombinere mulighederne og både få dage med sangria på stranden og ture ud til de hemmelige og mere autentiske steder.

 

40 års popularitet

Efter 40 års popularitet er Costa del Sol stadig et hit hos de rejselystne danskere. Og det er ikke uden grund. Området byder på hyggelige byer såsom Malaga og det mere mondæne Marbella. Der er dejligt vejr hele året, og så er der masser af områder, der stadig er relativt upåvirkede af de mange års turisme.

 

Som rejsemål er Costa del Sol begyndt at hitte for en ny rejsemulighed: Singleferien. I mange år har det været ekstra omkostningsfuldt at tage af sted uden en rejsemakker at dele værelse med. Men på Costa del Sol er priserne rimelige, og hotellerne er villige til at forhandle med rejsebureauerne om at sikre billige priser til singler, der gerne vil på ferie.

 

Mød nye mennesker på singleferien

Flere og flere danskere bliver singler, og det begynder at påvirke vores måde at rejse på. Mange finder en ven eller veninde at rejse sammen med, hvis de ikke har en partner at dele ferieugen med. Men stadigt flere overvejer at tage ud på egen hånd.

 

Når du bestiller plads på en singleferie, er du afsted med en gruppe mennesker, der også er rejst ud alene. På singleferien til Costa del Sol eller et andet sted uden en rejsemakker, er I alle i samme både og tvunget til at være udadvendte, åbne og imødekommende i ønsket om at møde nye mennesker. Det kan være en sund oplevelse for de fleste, for vi danskere er måske typisk lidt reserverede overfor fremmede.

 

På singlerejsen lærer du at være mere åben, end du måske er vant til, når du rejser ud. Som belønning får du mulighed for at møde flere mennesker og danne flere venskaber, end du plejer, når du rejser på ferie sammen med en partner eller ven.

 

Det autentiske Costa del Sol

Vil du gerne opleve de knapt så turistede områder af Spaniens solkyst, så prøv at tage væk fra kysten og ind i landet. Her ligger de gamle, hyggelige byer og det betagende bjerglandskab. Eller hop på toget ind til Malaga, der med sine 500.000 indbyggere er provinsens hovedby med masser af seværdigheder og butikker.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *