Få en god ferie med røgen: 3 ferietips til rygeren

To uger på Mallorca kan pludselig lyde som nogle lange dage, hvis man ikke kan få sin smøg som ryger. Især hvis hotellet ligger et sted, hvor der ikke er adgang til en kiosk. Dette er fx tilfældet i mange af de mindre byer nord på øen. De lokale forhandlere i turistområderne ved godt, hvad de skal tage for en pakke cigaretter, og du kan komme ud for, at det bliver en dyr omgang. Spar derfor plads i kufferten ved at investere i en e-cigaret. Det er et sundere, billigere og mere pladsbesparende tiltag end de almindelige cigaretter.

Sådan rejser du bedst med dine rygevaner

Det er ikke unormalt, at man som ryger har fast vaner, når det kommer til, hvornår smøgen skal ryges. Derfor er det problematisk, hvis man pludselig tages ud af denne vane. Derfor kan du med en e-cigaret selv være herre over, hvornår du ryger. Og du behøver ikke engang pakke flere kartoner med på ferien.

Vælg en e-cigaret med et stort batteri

Når du er på ferie, så skal du ikke tilbringe alt for meget tid på hotelværelset. Derfor er det særligt fordelagtigt at investere i et batteri til din elektroniske cigaret, som kan holde i lang tid. Hertil skal du vælge et batteri, som har mange mAh.

Køb en e-juice til enhver situation

En e-cigaret kommer med mange muligheder, og det betyder, at du kan få dampen til at smage meget forskellig, alt efter hvilket humør du er i. Der er både friske, sure, søde eller tobakslignende smagsoplevelser, så du aldrig løber tør for variation.

Tag cigaretten med på vandreture

Et af de helt store hits ved at være på ferie er at tage på vandretue. Det er umådeligt hyggeligt, og hvorfor ikke gøre det endnu bedre ved at kunne nyde en dejlig e-cigaret efter flere timers vandretur?

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *