Chiang Mai

Derfor skal du besøge Chiang Mai

I det nordlige Thailand ligger Chiang Mai. En kulturperle og Thailands næststørste by. Skal du et visit til Thailand, er der alle gode grunde til at besøge Chiang Mai, der er rig på historie, kultur og natur. Læs alt, hvad der er værd at vide om Chiang Mai, her.

Tag på trekkingture og oplev naturen helt tæt på

Chiang Mai er by, der rummer rigtig mange forskellige ting. Rundt om byen findes noget af Thailands mest fantastiske natur, hvor de mest optimale muligheder for trekking findes. Her kan I vandre, zipline, tage på rafting og ellers udforske og se natur på den måde, I ønsker det. Byen indeholder utallige bureauer, der gerne vil sælge jer en tur, og derfor skal I også finde en tur, som lever op til jeres ønsker. Der findes noget for enhver smag.

Klar, parat, kulturstart

Ønsker I at opleve Thailand fra sin kulturelle side, så findes der ingen steder bedre end Chiang Mai. Her kan I starte jeres kulturelle eventyr med templer, madmarkeder, smykker og andre fantastiske håndværk. Chiang Mai har den fordel, at den er langt mere overskuelig end hovedstaden Bangkok, og det vil give mere en autentisk oplevelse. Særligt bygningsperler er at finde i stor stil.

Chiang Mais årlige fest

Hvis I skal til Thailand i et tidsrum, der matcher med Chiangs Mais nationale Loy Krathong-festlighed ved første fuldmåne i november, må I ikke misse det. Det er en attraktion, der er historisk og kulturel, og som årligt tiltrækker millioner af mennesker. Her æres flodens gudinde Phra Mae Khong Ka, og du er inviteret med som gæst.

Oplev dyrene om natten

Chiang Mai Night Safari er en af de mest populære attraktioner i byen. Her kan man komme på safari om natten og opleve dyrenes adfærd helt tæt på, når mørket er faldet på. Løver, tigere og bjørne er blandt andet på menuen. Hvis du er dyreelsker, er dette noget, du ikke må misse.

Doi Pui – kom helt tæt lokalbefolkningen

Doi Pui er et godt stykke over havets overflade og kendt for dens vandfald. Som noget særligt og attraktivt kan du ligeledes komme helt tæt på Hmong-stammelandsbyen. Her vil du kunne opleve stammens liv, hverdag og få et helt særligt indblik i, hvad Thailand også indeholder. Et sted, du ikke må snyde dig selv for.

Hjemmelavet håndværk hitter

Chiang Mai er kendt for sit håndværk. Både arkitektonisk, mens også når det kommer til mere fint håndværk. Det ses klart og tydeligt på Sankampaeng, som består af en række hjemmelavede paraplyer i alle størrelser. I dag er paraplyerne et symbol på Chiang Mai, og det er forstår man godt. Et fantastisk stykke håndværk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *