Den perfekte børneferie er fundet

Derfor er camping perfekt til børnefamilier

Kombiner hyggetid, legetid og familietid

At skulle rejse med børn kan virke meget uoverskueligt, og det kan være svært at bedømme, hvilken ferieform der passer bedst til din familie. Flere og flere vælger dog at tage på camping, og med en kombination af alt hvad en familieferie skal indeholde, er det også klart, at dette er den perfekte børneferie!

Børnevenlighed kommer i første række

Det giver sig selv, at børnevenlighed er væsentligt, når man tager på ferie med børn, og en af grundene til, at campingferier vinder mere og mere frem blandt børnefamilier er, at flere og flere campingpladser i både ind- og udland har et ekstremt fokus på både børnevenlighed, børnetilgængelighed og børneaktiviteter. På de større udenlandske campingpladser er der ofte ansat skandinaviske guider til at lave forskellige aktiviteter med børnene mens der på større danske campingpladser ofte er store legepladser og mulighed for at leje cykler til alle aldre. Med et skærpet fokus på, at der skal være plads til selv de mindste, skabes der på campingpladser et unikt miljø, som er særdeles attraktivt, og som på nogle måder adskiller sig for den klassiske charterferie på hotel. På pladsen er aktiviteterne som oftest inkluderet i overnatningsprisen, så campingpladsen tilbyder en alt-i-en løsning for børn– også på budget. Pladserne er samtidig afspærrede og dermed yderst sikre for børn i modsætning til mange hoteller, og dette giver jer stor frihed som familie.

Skab minder for livet

Ligesom på alle andre typer af ferier, er der på campingture mulighed for at skabe uforglemmelige minder, som hænger ved hele livet. Hvad der dog gør campingpladser særdeles attraktive for børn er, at de på pladserne har mulighed for at finde kammerater, som de kan dele minderne med. Da campingpladser ofte vrimler med børn i alle aldre, skabes der en unik mulighed for at møde nye venner, og dette giver ikke blot børnene en lejlighed til at åbne op og blive mere udadvendte  – i mange tilfælde vil børnene kunne lære om anderledes kultur og familiesammensætning ved at lege med børn, som er anderledes end dem selv. For børn er leg ikke så tit begrænset af f.eks. race, udseende eller nationalitet, og på den måde ender campingferier ofte med at blive både hyggelige og minderige men også lærerige for børn.

Mere tid til aktiviteter

Der findes campingpladser overalt i verden, og det betyder, at campingferie er perfekt, hvis man ønsker at opleve mange ting. Ved at spænde campingvognen bag på bilen, kan man komme rundt og opleve mange forskellige steder, og det er også netop dét at have friheden til at nå mere, som gør, at mange børnefamilier vælger camping. På mange campingpladser tilbydes muligheden for kortere besøg, og rejser du på camping i Danmark har du mulighed for at besøge mange campingpladser inden for kort tid. Det betyder, at du giver både dig selv og dine børn mulighed for at få mere tid til at nå flere forskellige aktiviteter, og samtidig har børnene mulighed for at møde endnu flere nye legekammerater.

Find den rigtige plads

Hvis du har besluttet dig for at tage på campingferie med dine børn, er det væsentligt at finde ud af hvilken campingplads, der imødekommer jeres behov. Der findes i Danmark over 500 campingpladser, som alle har forskellige aktiviteter for børn, og som har forskellige faciliteter. På Lundeborg Strand-Camping ved Hesselager på Sydfyn tilbydes muligheden for et særdeles børnevenligt ophold, hvor både strand, spillerum, legepladser og hoppepuder giver de bedste forudsætninger for en minderig ferie. Campingpladsen er blot en af mange, som betyder, at du kan give din familie den perfekte børneferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *