Gode råd til solbeskyttelsen på ferien

Har du bestilt en ferie til et ferieparadis, hvor solen altid skinner? Så kommer du garanteret til at bruge mange timer på at dase på stranden eller ved poolen. Men for en vinterbleg dansker er det vigtigt at have rigeligt med solbeskyttelse på, så du ikke bliver solskoldet på den første dag. Det ville jo være meget ærgerligt, hvis den restende del af ferien kun kunne foregå indendørs eller i skyggen. Derfor er det bedst at være foreberedt og godt bekyttet, så du og familien kan få den bedste ferie. Solens stråler kan være skadelige for dig og dit barn, så følg de nedenstående tips og vær på forkant med heden.

 

5 enkle tips til solbeskyttelse til dit barn

  1. Hvis du rejser med helt små børn, der er under 1 år gamle, så hold jer altid i skyggen. Små børn bør nemlig ikke opholde sig direkte i en bagende sol.
  2. Den bedste beskyttelse er tøj. Det beskytter nemlig mere og i længere tid, da solcreme mister sin styrke og kan blive vasket af.
  3. Brug solcreme som supplement til områder der ikke kan dækkes af tøj, for eksempel ansigtet og hænderne. Husk at bruge en høj faktor og smør det på flere gange dagligt.
  4. Anskaf noget badetøj med UV-beskyttelse. Du kan købe badetøj med indbygget solbeskyttelsesfaktor, så dine børn er mere beskyttede, når I tager på stranden.
  5. Sørg for at søge skygge midt på dagen. Solen står skarpest imellem cirka 12-15, så det er en god idé at bruge de varmeste timer indendørs eller i skyggen. Spis eventuelt en god lang frokost eller hvil ud på hotellet imens.
    Husk altid, at børns hud er tyndere og mere følsom end voksnes og tag derfor hensyn til dette på din ferie.

 

En drømmedestination

Uanset om du rejser med børn eller ej, så er det vigtigt at beskytte sig mod solens stråler. Også selvom du blot rejser til et andet sted i Europa, så kan det stadig være skadeligt. For eksempel i Spanien, hvor temperaturen nogle steder når langt over 30 grader om sommeren.
Spanien kan være drømmeferien for alle. Uanset om du er til storby eller sandstrand. Her kan du få rigeligt med lækker mad, smukke natursyn og masser af spændende kultur. Hvis du vil vide mere, så læs her om Spanien med Suntours.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *