Medbring e-cigaretten på ferien – find en god væskebeholder hertil

Man fristes til at tro, at en rejse med fly, skib eller lignende er lig med en pause fra e-cigaretten grundet forskellige reglementer omkring fragten af e-cigaretten, men dette er faktisk ikke tilfældet. Når man skal på rejser i det store udland, er det i de fleste lande lovligt og helt i orden at medbringe sin e-cigaret, hvor der dog er forskellige regler, alt efter hvor i verden rejsen går hen. Man skal dog undersøge dette nøje, da der undtagelsesvist er nogle steder i den store verden, der ikke tillader, at man medbringer sin e-cigaret, hvilket kan være en fordel at være ajourført med indledningsvist. En ferie kan også betyde udflugter, forskellige gå- og cykelture og meget mere, hvorfor man også kunne tro, at det ikke er muligt at have sin e-cigaret med på disse ture. Dette er heller ikke tilfældet, såfremt man er i besiddelse af det rette udstyr, hvilket eksempelvis er gældende for væskebeholderen på e-cigaretten.

Forskellige designs – find det rette

Som navnet antyder, er væskebeholderens fornemmeste opgave at opbevare den del af væsken, man påfylder sin e-cigaret, og denne kan være en fordel at udvælge nøje på baggrund af flere forskellige overvejelser. Først og fremmest vil væskebeholderen i de fleste tilfælde være synlig, hvorfor det kan være en fordel at overveje e-cigarettens design. De fleste væskebeholdere er gennemsigtige, hvorved man let kan se, hvor meget tilbageværende væske der er i beholderen, mens dette også er særdeles stilrent og elegant. Området omkring de gennemsigtige dele af væskebeholdere vil dog kunne fås i forskellige farver, hvor man kan få gul, rød, blå, rustfrit stål og meget andet, hvilket naturligvis skal afstemmes i henhold til behov og præferencer. Det kan dog være en fordel at være sikker på, at den farve, man vælger til væskebeholderen, stemmer overens med den resterende del af e-cigaretten.

Funktioner og kapaciteten skal også overvejes nøje

Herudover kan man også overveje de forskellige funktioner, der er mulige at få til sin væskebeholder, hvilket eksempelvis kunne være et justerbart airflow, hvor man selv kan justere mængden af damp. Derved bliver dampoplevelsen en smule mere brugerdefineret, og det er lettere at få tilpasset sine egne behov. Herudover er det også muligt at få væskebeholdere, der kan kapere forskellige mængder af e-væsker ad gangen, og skal man afsted på længere ture, hvor det ikke er muligt at medbringe e-væske, kan det være en fordel med en større variant. Det er dog for de fleste tilstrækkeligt med en væskebeholder med en kapacitet på 2 ml, da denne kan holde særdeles længe – også til en udflugt på ferien. Se her for et udvalg af en række forskellige væskebeholdere til e-cigaretter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *