Hvor går din sommerferie hen i 2018

Hvor går din ferie hen i år 2018? Rigtig mange danskere er allerede på nuværende tidspunkt begyndt at planlægge deres kommende sommerferie. I den kolde vintertid, er det altid godt at have noget at lune sig på, så det får du i dagens indlæg. Vi kommer med interessante forslag til anderledes og spændende sommerferier.

Cykelferie:

Skal du på cykelferie, er det måske interessant at tage til Toscana eller Sydfrankrig området. Mange er især begejstrede for disse områder, eftersom det er muligt at kombinere gastronomi og motion. Det er sjældent man kan få disse to fantastiske ting til at gå op i en højere enhed, men det er altså muligt her.

Cykelferier er for den aktive familie, men også for venner eller par, som ønsker at teste og udfordre sig selv og hinanden på en ny og anderledes måde. Derudover kommer man tæt på naturen og får et hav af forskellige oplevelser man reelt set ikke troede var muligt, før man stod i det.

Musikferie:

Rejse rundt i Europa med bil, tog eller fly. Er du fleksibel og åben kan du komme rundt til mange fantastiske byer, og få musikkulturen helt under huden. Det er interessant, eftersom gaderne i sommermånederne er spækket med gode gademusiker der kan meget mere end man egentlig forventede var muligt.

Går man selv op i musik, kan det være en ekstremt lærerig rejse, man kan bruge i sit videre arbejde når man er retur i Danmark igen. Det er set at flere store danske kunstnere bruge dette som inspiration, men rent faktisk også at komme ud i nogle områder hvor folk ikke ved hvem man er, for at få testet noget musik og materiale man ikke er helt sikker på.

Den traditionelle:

Badeferien – men tag fra kyst til kyst, eller land til land. Du behøver ikke kun være et enkelt sted. Det er simpelthen blevet så nemt at komme rundt i hele verden, så hvorfor ikke åbne en smule op, og brug ovenstående eksempel som udgangspunkt. Være åbn og fleksibel og besøg byer, du ikke regnede med at skulle besøge på forhånd, men du tager helt turen som det kommer.

Tip:

Ligegyldig hvilken ferie du vælger, er det vigtigt du er opmærksom på din betingelser i forhold til din rejse. De fleste af rejser med fly, eftersom det er billigst og hurtigst, men husk altid at få tjekket op på dine rettigheder forinden turen i forhold til flyforsinkelse eller aflysninger, således du ikke kommer ud for nogle uheldige episoder, man ofte oplever i travle periode, såsom juni, juli og august.

God ferie.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *