Huskeliste til den kommende rejse

Ferien står for døren, rejsen er bestilt, kufferten er fundet frem, men hvad skal du have med? Hvad kan du undvære og hvad er et must at pakke? Vi giver dig huskelisten over de ting, du skal have med til din kommende rejse.

 

Hårpleje

Dit hår bliver udsat for meget, ligegyldigt om rejsen går til varme himmelstrøg eller koldt klima. Derfor er det essentielt at pleje dit hår og det gælder både ved hårvask og efter.
En god shampoo, der passer til din hårtype og hårfarve – er du farvet, afbleget eller natur.
Dernæst følger en balsam hånd-i-hånd med shampooen. Undgå kruset hår efter hårvasken og plej samtidig lokkerne.
En hårkur er luksus for dit hår, når det hver dag vil blive udsat for varme/kulde, vind og vand.
Efter din hårvask vil det være en gave for dit hår at kramme det ind i en lækker, blød olie eller serum. Det plejer ikke kun håret, men er også med til at lukke det åbne hår efter hårvasken.

 

Hårstyling

Der findes mange produkter indenfor styling og efter en lang tur på stranden eller en tur på skipisterne, kan det være dejligt at gøre lidt ekstra ud af frisuren.
Produkter som voks, krøllecreme, skum og hårspray er alle gode at have med i kufferten.
En tørshampoo kan også være et vigtigt produkt at have ved hånden, hvis rejsen byder på back-packing og et brusebad ikke lige er indenfor rimelig afstand.
Prøv f.eks. også en saltvandsspray inden turen går til stranden. Det får håret til at virke kruset på en sat måde.

 

Ansigtspleje

Din hud bliver udsat lige så meget som dit hår og til ferien er det vigtigt at huske og pakke beskyttelse, ligegyldigt om turen går til kolde eller varme destinationer. UV-indekset er højt, selvom du er på skiferie og derfor bør du huske en høj solfaktor.
Gå også efter at bruge make-up med solfaktor i og plej dine læber med en læbepomade med faktor i.
Husk at rens dit ansigt morgen og aften med en ansigtsrens og afslut med en god fugtende creme.

 

Dufte

Efter en lang dag på stranden eller en aktiv tur i ødemarken, skibakken eller måske tennisbanen, er der ikke noget bedre end et langt, varmt bad efterfulgt af en skøn duft på halsen, der sætter prikken over i’et.

 

Gå ombord i et udbredt sortiment

Bellabellacci er et skønhedsunivers for dig, der ønsker dine beauty-produkter samlet ét sted. Her finder du et bredt sortiment til hele ferien indenfor hårpleje, hud og make-up, dufte og solcremer. Find dine produkter til ferien på Bellabellacci.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *