Vinterrejser: Disse solrige destinationer skal du rejse til

De fleste begynder så småt at savne sommeren og sol i takt med efterårets indtræden. Vi længtes efter de lette tøj- og skobeklædninger, lange sommeraftener og en større frihed til at lave aktiviteter udenfor. Længtes du efter varme og sol, skal du læse med her, når vi guider til nogle af de bedste solrige destinationer, du skal rejse til hen over efteråret/vinteren.

Her skal du rejse til i vinterhalvåret

Europa – De kanariske øer
De mest turistbesøgte steder på de kanariske øer er Tenerife, Lanzarote og ikke mindst Gran Canaria. Her får man sol og varme kun 5 timers flyvetur hjemmefra kolde Danmark. Dog skal temperaturerne ikke sammenlignes med steder som fx Thailand, da en dagtemperatur på 21 er, hvad der typisk er på disse øer. Alligevel burde der være rig mulighed for at få varmet både krop og sjæl op. Øerne har en masse forskelligt at byde på, hvad end det er historie, kultur, mad eller natur.

Asien – Thailand
Vil du have varmegaranti, er Thailand stedet, du skal rejse til. Her når graderne hurtigt op på de 30 om dagen og med en masse soltimer, så man nemt kan få både varme og farve på sin ellers vinterblege krop. Thailand byder bl.a. på smukke, religiøse templer, elefantridning eller flotte blomster- og dyreparker for både store og små. Thailand kan koste en del at flyve til, men til gengæld er det meget billigt at leve dernede med både mad og overnatning.

De forenede Arabiske Emirater – Dubai
Med en dagtemperatur på omkring de 25 grader og blot 6 timers flyvetur fra København, kan man nyde vinterdagene i Dubai. Her bliver man væltet bagover af ekstremer, når Dubai bl.a. er hjemsted for verdens højeste tårn Burj Khalifa eller verdens største shopping center med ikke mindre end 1200 butikker og en skøjtebane. Selvom du står midt i sol og varme, er det endda også muligt at stå på ski inden døre i Dubais populære storcenter kaldet Mall of the Emirates.
Husk dog en trøje til om aftenen, da temperaturen falder ned på typisk de 15 grader.

Er du på udkig efter spændende rejsetilbud, er Tripbuddy.dk din rejseredning. Her finder du både kør-selv-ferier, charter- og krydstogtrejser.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *