rejse

Thailand, Tanzania eller Tyrkiet?

Borneo er bedst fra april til september, mens Oman er bedst fra oktober til marts. Uanset om du ønsker at rejse i de mørke vintermåneder eller drømmer om at flygte fra den danske sommer, der endnu engang ikke rigtig kom, så finder du altså rejsen hos Profil Rejser.

Profil Rejser sender hvert år tusindvis af danskere på rejse til hele verden. Rejsebureauet, der tilmed har vundet prisen som ”Årets rejsebureau” adskillige gange, har alt fra færdiglavede pakkerejser til unikke skræddersyede rejser. Rejsebureauets mange erfarne rejsekonsulenter har været her, der og allevegne, og bureauet er derfor din foretrukne rejsemakker. Om du er solsøger, naturelsker, eventyrer eller noget helt fjerde, så finder med sikkerhed din næste drømmerejse hos Profil Rejser. På www.profil-rejser.dk finder du alt om de mange rejsedestinationer og rejsetyper.

Du finder blandt andet spændende rejseforslag til ferien, når du eksempelvis skal rejse med børnene, vennerne, teenagerne – eller med dig selv. Blandt andet kan du tage på badeferie og opleve de mange billedskønne strande, ligesom du også kan opdage Afrikas vilde dyreliv på en af de medtagende safarirejser. Du kan naturligvis også tage på en af de mange spændende rundrejser med en erfaren rejseleder til nogle af verdens fjerneste egne. Det danske rejsebureau ønsker at gøre verden større for dig, og du kan derfor altid glæde dig til en masse spændende rejseoplevelser. Profil Rejser tilbyder altid et stort udvalg af kør-selv ferier, golfferier, storbyferier og meget mere. Det er derfor kun din fantasi, der sætter grænsen for din næste drømmerejse!

Hvor går turen til?

Når du har fundet ud af, hvor rejsen går til, kan du med fordel anskaffe dig en bog fra Turen går til-serien.  Hvordan vælger du eksempelvis mellem de mande oplevelser og seværdigheder, når turen går til Paris?  ”Turen går til Paris” indeholder kort og guides, der leder dig til de bedste kulturelle, kunstneriske og historiske oplevelser i kærlighedens by. Rejsebogen guider dig hen til både Louvre, Notre Dame og Eiffeltårnet, ligesom du også finder en oversigt over de mest fantastiske shoppe- og spisesteder. Hvis du derimod rejser til Vietnam, kan du i ”Turen går til Vietnam” eksempelvis læse om landets smukke og eksotiske sandstrande. Bogen giver dig også viden om landets spændende kulturelle og politiske situation, ligesom du også får gode råd om, hvad du skal spise og drikke – og samtidig give dig et praj om, hvad det koster.

Rejsebøgerne giver dig altså et solidt overblik over, hvad verdens mange fascinerende rejsedestinationer har at byde på, og uanset om du rejser til nord, syd, øst eller vest, så finder du den populære rejseguide hos Arnold Busck. Arnold Busck er Danmarks største og ældste kapitalkæde af boghandlere med bogbranchens mest engagerede medarbejdere. Her finder du et stort udvalg af de attraktive rejsebøger til de skarpeste priser, og med bogen i hånden får du mange værdifulde tips til din rejse. Følg linket her, og find inspiration til din næste tur!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *