Gør juleferie til kør-selv-ferie

Vinteren nærmer sig endnu engang med hastige skridt. Mørket har efterhånden lagt sig over det danske land, og dagene føles kortere og kortere. Vinteren kan være en grå og kedelig affære at komme igennem, og når kalenderen viser december, januar og februar, nyder mange danskere at rejse udenlands. Derudover er kør-selv-ferie blevet en populære rejseform, da friheden til at planlægge dagens aktiviteter er større, når du rejser selv. Læs med her, og få inspiration til skønne kør-selv-rejser i udlandet.

Island: Smuk natur, medrivende historie og spændende kultur er blot nogle af de ting, der gør Island til et eftertragtet rejsemål. Når du rejser til Island, kan du opleve fascinerende vandfald og gletsjere, der vil imponere de fleste. Om vinteren smelter himmel og snelandskab på magisk vis sammen, og når vejret er særlig klart, kan du om aftenen være heldig at opleve det uimodståelige nordlys. På en juleferie til Island bør du blandt andet også opleve Den Gyldne Cirkel, der består af Gullfoss-vandfaldet, Geysir-området og Thingvallasøen, og som giver dig et enormt indblik i Islands fantastiske natur og historie.

Færøerne: Vejnettet på Færøerne er særlig velholdt, og derfor er øgruppen et oplagt rejsemål, når du vil køre selv. På Færøerne vil du opleve en fantastisk natur, og så kan du besøge verdens mindste og hyggeligste hovedstad: Tórshavn. De gæstfrie indbyggere er uden tvivl en del af besøget, og så har den lille hovedstad også et rigt kulturliv. Når du tager på juleferie til Færøerne bør du blandt andet se verdens ældste parlament Tinganes og verdens ældste tømmerbygning Roykstovan fra 1050, der begge er steder, der giver et indblik i øgruppens imponerende historie.

Irland: Naturen i Irland er helt sikkert et besøg værd. Den uspolerede natur og de saftiggrønne marker, gør Irland til en naturoplevelse, som vil imponere de fleste. Harpen er Irlands nationalsymbol. Og det er ikke uden grund. Irland er nemlig særlig kendt for sin glæde for musikken, og hvis du også kunne forestille dig at nyde en traditionel irsk øl til god musik, så er Irland et oplagt rejsemål for dig. Hvis du vælger en kør-selv-ferie til Irland kan du opleve Irlands mange muligheder i dit helt eget tempo. Start juleferien hos www.bptravel.dk, og se det store udvalg af rejser til de populære destinationer.

Røg til rejsen

Inden du rejser, er det en god ide at få indblik i en række nyttige informationer så som landets sprog, valuta og kultur. Hvilken valuta skal eksempelvis hæves, inden der kan handles på det lokale marked, og er der nogle kulturelle levemåder, som man bør tage højde for. Nogle lande har blandt andet et særligt forhold til rygning i det offentlige rum, og måske kan det i den forbindelse være nødvendigt at anskaffe sig en E-cigaret. E-cigaretten er alternativet til dine tobakscigaretter, og med en E-cigaret har du mulighed for at nyde mange forskellige smage. Du kan se det et stort udvalg af E-cigaretter ved at klikke her. God ferie!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *