Fejr kærligheden med en rejse

At have været gift i 25 år er efterhånden noget, som de fleste kun kan drømme om. Flere danskere end nogensinde før bliver nemlig skilt, og mange par har derfor slet ikke lyst til at binde deres kærlighed gennem et ægteskab. Sølvbryllup er noget helt specielt, som i den grad bør fejres. Traditionen tro laver familie og venner en æresport, ligesom der synges morgensang, men mange par ønsker også at markere den helt særlige dag. Læs med her, og få inspiration til, hvordan I kan fejre jeres sølvbryllup.

En rejse er et særlig populært valg, når de 25 års ægteskab skal fejres. I den forbindelse nyder mange par at rejse mod varmere himmelstrøg, hvor den eneste mulige aktivitet er ren afslapning. Eksempelvis kan I forkæle jer selv med en skøn rejse til Malta, hvis sol, natur og historie er lidt udover det sædvanlige. Middelhavsøen består blandt andet af gyldne sandstrande og azurblåt hav, der sammen fungerer som et paradis velvære. Malta er også en fantastisk rejsedestination, da det subtropiske klima gør, at landet er skønt hele året rundt. Når I får lyst til at vriste jer fri fra strandstolen, kan I eksempelvis gå på opdagelse i alt fra monumenter og middelalderbyer til prægtige paladser. Nyd ferien og hinanden med oplevelsesrig rejse til Malta. I kan se et stort udvalg af rejser til middelhavsøen ved at klikke her.

Den perfekte borddækning

Efter 25 års kærlighed ønsker mange par også at holde en sølvbryllupsfest. Her samles familie og venner fra dengang, ligesom nye familiemedlemmer og bekendtskaber bliver inviteret til at fejre det lange ægteskab. Når der skal arrangeres en stor begivenhed, som et sølvbryllup er, er der mange ting, der skal være styr på. Musik, menu og mundering skal på plads, men I må heller ikke glemme de små detaljer, der kan have stor betydning for en vellykket fest.

Eksempelvis er det en fordel med en flot borddækning, så I med stolthed kan invitere jeres gæster til bords. Dugen er en essendel del af bordet, og derfor er det vigtigt at finde en dug af særlig god kvalitet, men I kan også pynte bordet med en bordløber, der sætter prikken over i’et på jeres borddækning. Derudover er bånd og sløjfer er en kreativ løsning til dine servietter, når I gerne vil gøre lidt ekstra ud af bordets detaljer. Med et bånd kan I personliggøre din borddækning, ligesom et dekorationsspænde får jeres servietter til at se ud af lidt mere. I kan finde alt, I mangler til borddækningen ved at klikke her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *