4 tips til en perfekt jagtrejse

Overvejer du at tage på jagtrejse, er der lidt flere praktiske foranstaltninger, end til en mere typisk rejse. Samtidig kan jagferier, være en af de bedste rejser i dit liv. Det er derfor ofte besværet værd, at forberede sig lidt ekstra inden en jagtrejse. Vi har samlet 4 tips her, til den perfekte jagtrejse.

 

Hav det rigtige udstyr med

Tip nummer et og også det allervigtigste for at få en god jagtrejse er, at du skal huske det rigtige jagtudstyr. Det kræver meget forskelligt udstyr, for at få en succesfuld jagt. Hvis du allerede kender en del til jagt, kender du sikkert også til, hvad det kræver af udstyr. Men det kan godt kræve mere, og måske også anderledes udstyr, hvis du tager på jagt i et andet land.

Hvis det er første gang, du skal på jagtrejse, er det en god idé at begynde på forberedelserne i god tid. Så er du sikker på, at du husker alt det nødvendige udstyr.

Hvad for noget udstyr du skal have med, afhænger i høj grad af hvor du skal hen. Det er selvfølgelig altid vigtigt at have et godt gevær med, men ud over det, kan det være meget forskelligt hvad der er nødvendigt at have med.

 

Påklædning

Når du har styr på selve udstyret gælder det påklædningen, og også her har destinationen meget at sige.

Hvis du skal til et koldt sted, er det vigtigt med en god jakke og et par varme handsker, samt en varm hue. Det varme tøj er vigtigt for at du kan være ude længe, men også kan sidde stille uden at fryse, hvis du vil sidde på lur og vente på at dyrene kommer frem.

Uanset hvor du skal hen, kan det være en god idé med noget tøj, som du kan kamuflere dig i, så dyrene ikke lige så nemt opdager dig.

 

Undersøg det land du rejser til

Når du har valgt destinationen til din jagtrejse, er det vigtigt at du undersøger det land du skal rejse til. Det handler om at undersøge hvilke regler der er for jagt i landet. Det kan være der er dyr der er fredet eller andre former for regler, som du skal være opmærksom på.

Det kan også være der er bestemte områder, hvor det ikke er tilladt at gå på jagt. Alle de praktiske regler er vigtige at være opmærksomme på, selvom det ikke er det sjoveste at undersøge, når det gælder rejseforberedelse.

I nogle lande kræver det også specielle tilladelser for at gå på jagt, så for at undgå at komme i problemer er det vigtigt, at du er sikker på det ikke gælder det land du rejser til.

Husk at tage billeder

Vores sidste tip er at huske at tage en masse billeder! Hvis du har en mase billeder med hjem kan du først og fremmest fortælle dine venner om rejsen og vise dem hvad du har oplevet.

Samtidig kan du bedre huske din rejse, hvis du har billeder eller videoer som du kan kigge på, når du har lyst til at mindes en god tur.

Du kan overveje at tage et godt kamera med, så du har de bedste forudsætninger for at tage nogle gode billeder. Så kan du samtidig tage en tripod med, så du kan stille kameraet og lade det optage, imens du er på jagt. Det giver en mulighed for at få en masse perfekte videoer.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *