Tag på sommerferie med din partner og lad kærligheden blomstre

Man siger det altid sker når du mindst venter det. Måske har du allerede oplevet en sommerromance på en idyllisk strand.  Hvor længe varede det så ved, da ferien var slut? 

Jeg påstår ikke at det ikke kan lade sig gøre at finde en kæreste på rejsen. Men man har også hørt historien om de sommerferieforhold som ender brat med en e-mail en uge efter hjemkomsten.  På en måde er det ret forståeligt, for en ting er at nyde nattelivet i det græske øhav, noget helt andet er at knytte bånd med et andet menneske og udvikle en stærk og holdbar relation der også kan modstå hverdagstrivialiteter som indkøb og madlavning.

Det stærke forhold

I Danmark er der over en million singler og flere hundredetusinde af dem vælger at finde en kæreste online.Dating på nettet er efterhånden så udbredt at chancerne for at etablerer et godt og holdbart forhold nok er noget større på denne måde.

Har du allerede en partner, er det at rejse sammen til gengæld noget der kan styrke relationen og skabe fælles minder.  Spørgsmålet er så hvordan ser den perfekte ferie med kærsten ud? Det er jo ikke alle mennesker der har den same opfattelse af hvad en god ferie er. Et forslag er at starte med at gøre det enkelt. En weekendudflugt eller et kroophold med nærliggende seværdigheder kan være en god start.  I kan jo altid begynde at tale om eksotiske destination, bjerge og smukke spanske horisonter, efter i har afprøvet tosomheden på farten.

Giv hinanden luft

Bjergtoppe og smukke solnedgange er der ikke det mindste i vejen med. Det er de fleste glade for at opleve.  Men der er intet galt med at bruge noget af tiden på rejsen alene. Måske han er til vandski og dykning mens hun holder mere af kunst og shopping.  Selvom det er en god idé at planlægge rejsen så den indeholder ting der styrker de fælles interesser er det lige så vigtig at individuelle interesser tilgodeses nøjagtigt som det gælder, når man er hjemme.

Du kan dog med fordel købe en gave hjemme fra og med den vise at du elsker hende, se flere gaver til hende, og find lige det du søger, ligeledes kan du finde til ham her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *