Bedste tips til at finde billigere rejser

Du kender det sikkert. Du sidder derhjemme ved din computer eller på din tablet og surfer rundt i jagten på at finde billige rejser.

Ønsker du at få nyttige tips til, hvordan du let kan finde billigere rejser, kan du med fordel læse denne artikel til ende.

Rejs når ingen andre gør

Et godt tip er at rejse uden for skolernes sommerferie. Har du mindre børn under skolealderen eller rejser helt uden børn, bør du så vidt det er muligt undgå helt at rejse i skolernes sommerferie samt andre helligdagsferier i løbet af året.

I stedet finder du oftest de billigste priser på rejser i ugerne op til skolernes sommerferie eller andre ferier i løbet af året og igen i ugerne efter endt ferie.

Det skyldes at ikke nær så mange har muligheden for at rejse på disse tidspunkter og derfor vil priserne også være tilsvarende lavere.

Opret en ”prisagent”

Hvis du ønsker at finde frem til billigere flybilletter, og prisudviklingen på givne rejser, kan du med fordel oprette en ”prisagent”.

På flere rejsesøgemaskiner i dag har du muligheden for at oprette en sådan ”prisagent”, hvorved du dagligt kan følge med i prisudviklingen på de destinationer som du selv har valgt.

Du får med andre ord din helt egen personlig rejseside, der dagligt kan give dig de eksakte priser på, hvad det vil koste dig at rejse til en given destination samt en samlet oversigt over de opdaterede priser.

Lavprisselskaberne er billige – men pas på

For mange der vælger et lavprisselskab handler det om en vis frihed. Hvis man reelt kan nøjes med kun en håndbagage på sin ferie, hvorfor så ikke benytte sig af den billigste mulighed og slippe uden om køen til indtjekket bagage.

Det er ofte filosofien bag mange lavprisselskabernes billige flybilletter. Skal du derfor på en forlænget weekend eller på en storbysferie i 3 dage, kan de fleste godt nøjes med en let håndbagage.

Er man derimod en familie med 2-3 børn og skal på en uges charterferie sydpå til Spanien, Frankrig eller til et helt tredje land, vil man som regel have en eller flere indskrevet kufferter med på rejsen.

Samtidig ønsker de fleste også, at have en sikkerhed for at komme til at sidde nogenlunde sammen i flyet.

Lavprisselskaberne er også dem, der oftest er svære at få penge ud af, hvis du er så uheldig at blive ramt af en flyforsinkelse – hvor du ellers har ret til op til 4.500 kroner i kompensation.

Derfor kan du ikke altid vide dig sikker på, at den første pris du ser ved første øjekast også er den billigste. Er der en masse ekstravalg ved rejsen, som sædevalg, bagage og andet, kan prisen hurtigt blive meget dyrere for rejsen end først antaget. Vær derfor opmærksom på og ikke tro på alt hvad du læser ved et hurtigt øjekast. Du kan hurtigt blive snydt!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *